Лекари специалисти

Д-р Петя Чаталбашева

Кардиолог- работи с НЗОК

Д-р Петя Чаталбашева е специалист кардиолог в Пловдив с над 20 години опит. Извършва диагностика и лечение на кардиологични заболявания, електрокардиограма (ЕКГ) и други изследвания. Д-р Чаталбашева не преглежда деца.

Доц. Петър Николов

Кардиолог- работи с НЗОК

Доц. Петър Николов, дм е специалист кардиолог в Пловдив с над 10 години опит. Извършва диагностика и лечение на кардиологични заболявания, артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, ритъмни и проводни нарушения, сърдечна недостатъчност, ехокардиография (ЕхоКГ), холтер мониториране, ЕКГ холтер, велоергометрия. Доц. Николов не преглежда деца.

Д-р Деспина Барекова

Кардиолог- работи с НЗОК

Д-р Деспина Барекова е специалист кардиолог и вътрешни болести в Пловдив с над 20 години опит. Извършва диагностика и лечение на кардиологични заболявания, електрокардиограма (ЕКГ), велоергометрия, холтер ЕКГ и други изследвания. Д-р Барекова не преглежда деца.

Д-р Емилиян Измирлиев

Кардиолог- работи с НЗОК

Д-р Емилиян Измирлиев е специалист кардиолог в Пловдив с над 8 години медицински опит. Извършва диагностика и лечение на кардиологични заболявания, артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, ритъмни и проводни нарушения, сърдечна недостатъчност, ехокардиография (ЕхоКГ), холтер мониториране, ЕКГ холтер, велоергометрия. Д-р Измирлиев не преглежда деца.

Д-р Васил Маринов

Офталмолог (Очен лекар) - работи с НЗОК

Д-р Васил Маринов е специалист офталмолог в Пловдив с над 10 години опит и научни интереси в областите детска офталмология, ретинопатия на недоносените, кататракта, глаукома. Извършва консултативни прегледи, диагностика и лечение на очни болести.

Д-р Танко Начев

Невролог - работи с НЗОК

Д-р Танко Начев е специалист невролог в Пловдив с над 30 години опит. Извършва диагностика и лечение на пациенти със заболявания на нервната система, както и ултразвукова диагностика – доплерова сонография и електроенцефалография. Д-р Начев не работи с деца.

Д-р Иво Чолаков

Ортопед - работи с НЗОК

Д-р Иво Чолаков е специалист ортопед в Пловдив с над 30 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти cъс заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, както и ултразвукова диагностика на мускулно-скелетна система (вкл. ехографии на тазобедрена става за вродени луксации при кърмачета). В УМБАЛ Св. Георги д-р Чолаков извършва още ортопедични операции на деца и възрастни, поставяне на изкуствени стави, поставяне на метални импланти.

Д-р Стефан Славов

УНГ - работи с НЗОК

Д-р Стефан Славов е УНГ специалист в Пловдив с над 25 години опит. Извършва консултативно-диагностични прегледи и лечение на заболявания на ушите, носа и гърлото.

Д-р Мариана Панайотова

Вътрешни болести, Ревматолог - работи с НЗОК

Д-р Мариана Панайотова е специалист вътрешни болести и ревматолог в Пловдив с над 30 години опит. Извършва диагностика и лечение на ревматоиден артрит, остеопороза, псориатичен артрит и др. Д-р Панайотова не преглежда деца.

Д-р Росица Узунова

Физиотерапевт - работи с НЗОК

Д-р Росица Узунова е специалист физиотерапевт в Пловдив с над 35 години опит. Извършва физиотерапевтично лечение на пациенти с широка гама заболявания на опорно-двигателния апарат, централна и периферна нервна система, ортопедични и неврологични заболявания.

Д-р Тодорка Михайлова-Лазарова

Акушер-гинеколог - работи с НЗОК

Д-р Тодорка Михайлова-Лазарова е специалист акушер-гинеколог в Пловдив с над 10 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури, ултразвукова диагностика и проследяване на бременност. Д-р Михайлова не преглежда деца.

Д-р Ирина Янакиева

Акушер-гинеколог - работи с НЗОК

Д-р Ирина Янакиева е специалист акушер-гинеколог в Пловдив. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания. Д-р Янакиева не преглежда деца.

Д-р Юлиан Иванов

Хирург - работи с НЗОК

Д-р Юлиан Иванов е специалист хирург в Пловдив с над 15 години медицински опит. Д-р Иванов не преглежда деца.

Д-р Цветанка Игнатова

Специалист вътрешни болести и ендокринология - работи с НЗОК

Д-р Цветанка Игнатова Огорялкова е специалист ендокринолог в Пловдив с над 40 години опит. Извършва диагностика и лечение на състояния и заболявания свързани с хормонални и метаболитни нарушения: захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, затлъстяване и др. Д-р Огорялкова не преглежда деца.

Д-р Наталия Шалакова

Съдов хирург – не работи с НЗОК

Д-р Наталия Шалакова е съдов хирург в Пловдив с 10 години медицински опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на артериални и венозни заболявания. Д-р Шалакова не преглежда деца.

Д-р Костадинка Игнатова

Нефролог - работи с НЗОК

Д-р Костадинка Игнатова е специалист по вътрешни болести и нефролог в Пловдив с над 45 години. Извършва диагностика и лечение на бъбречните заболявания и техните многобройни усложнения – високо кръвно налягане, остеопороза, анемия, и др., както и ултразвукова диагностика. Д-р Игнатова не преглежда деца

Д-р Лидия Предарска

Нефролог - работи с НЗОК

Д-р Лидия Предарска е специалист нефролог в Пловдив с над 10 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на нефрологични заболявания, всички видове изследвания и процедури, ултразвукова диагностика. Д-р Предарска не преглежда деца.

Д-р Даниела Семерджиева

Гастроентеролог - работи с НЗОК

Д-р Даниела Семерджиева е гастроентеролог в Пловдив с над 5 години медицински опит. Извършва гастроентерологични прегледи и ехография на коремни органи. Д-р Семерджиева не преглежда деца.

Д-р Йовко Гендов

Уролог – не работи с НЗОК

Д-р Йовко Гендов е специалист уролог в Пловдив с над 10 години опит. Извършва диагностика на заболяванията на пикочо-половата система при мъжете и на пикочната система при жените, бъбречни болести, структура на уретрата, онкология, ехографии, както и отворени оперативни процедури. Д-р Гендов не преглежда деца.

Д-р Георги Божиков

Образна диагностика - работи с НЗОК

Д-р Георги Божиков е специалист по образна диагностика, социална медицина и здравен мениждмънт с над 30 години стаж по специалността.

Д-р Мария Димитрова

Образна диагностика - не работи с НЗОК

Д-р Мария Димитрова-Кардашлъкова е специалист по образна диагностика с над 35 години стаж по специалността.